Att skapa ett nytt rum, eller att lyfta rummet med förändringar, behöver inte kosta en förmögenhet. Man behöver inte satsa på nya möbler, mattor, tapeter eller golv för att få den förändring som förhöjer rummets karaktär positivt. En miljö som du trivs i betyder allt och en miljö du inte trivs i är något som ger onödigt mycket dålig energi.  Här har vi valt att visa upp några affischer vi hittade här hos BGA Fotobutik, men det finns ett ännu större utbud att hitta om du tar dig tid att leta själv.

Med denna affisch får du lite retrokänsla samtidigt som färgerna kan lysa upp ett annars så färglöst rum. Motivet andas design och ger mycket positiv energi.

Svartvitt kan vara snyggt och det passar nästan överallt. Trivsamma kärleksbudskap och klyschor har de flesta tröttnat på för länge sedan men kärleksbudskap med värmande budskap andas tidslöshet.

För vissa människor är vatten livsnödvändigt, inte bara att släcka törsten med utan för att leva vid. Vattenmiljöer ger rofylldhet och är rena medicinen. Denna affisch är fantastisk trots att den inte är en färgexplosion.

Fyren har ett starkt symboliskt värde, allt är upp till betraktarens ögon och tolkningen är något som står var och en fri. En fyr förknippas ofta med att ledas rätt, att föras den sanna och säkra vägen. Den förknippas dessutom med vatten, som ger så många en avslappnande inre frid som sällskap.

Detta vara bara några exempel på posters som kan förändra rummet. Ytterligare en designfaktor är vilken ram du väljer till planschen. Här hittar du ett fantastiskt sortiment ramar och de är dessutom väldigt prisvärda jämfört med många andra säljställen.

Vilka idéer har du? Har du fler exempel som vi borde visa upp här. Återkom gärna med tips om vad du tycker vi borde veta.