Färgerna i vår natur växlar ganska fort över till varma toner av brunt, orange, gult och lite av det gröna kan fortfarande anas i viss växtlighet.Det är höst och så även i inredningsvärlden!

Årets trend med metallfärgerna koppar, mässing och guld speglar och framtonar höstens färger på ett naturligt sätt. Frågan är hur man kombinerar den tidigare silverfärgade trenden med den nya kopparfärgade…och de kan faktiskt kombineras om man gör det på ett mjukt sätt. Man behöver inte överdriva och placera dem så det blir ett rörigt intryck…om det inte är så man vill ha det!

Det är alltid svårt när det kommer till de nya trenderna som inte riktigt hör ihop på den inredningsstil som man tidigare satsat på. Men har man hittat en inredning som känns trivsam och harmonisk så varför förändra stora delar av den?

Bygg istället vidare och hitta de små detaljerna som kompletterar och bygger ändå större trivsel.Koppar, mässing och guld är varma färger som kan användas om man vill få in mer värme i rummet medan silvertoner upplevs mer kalla.

Jag var i Stockholm i helgen och fick en hel del inspiration bland alla kopparlampor av olika modeller, doftljus i trä och kopparfärg, textilier i bränd orange, plommonlila, smutsiga toner och alla dessa underbara ljuslyktor som leder oss fram i höstmörkret!

Ha det gott!

Anna