Nu till hösten åker textilier med lite mer dova färger fram. Jag är just nu inne i lite marinblå toner och idag hämtade jag mina nya kuddar! Det var min kära mor som hade sytt fyra nya kuddöverdrag åt mig! Jag hittade tyget till dem på Ikea.

Det passar bra att luta sig mot dem medan jag spanar in allas bilder från Formex…inte ett dugg avundsjuk…ok…kanske liiiiite då. Jag är bara tacksam att jag lever i rätt tidsålder då det går att dela bilder och få en direkt rapport från dagen. Hittills har jag bara sett bilder som sätter igång mitt gamla inredningshjärta och får det att bulta hårt…och det är inte vem eller vad som helst som kan åstadkomma det hos mig!

Enligt mina spaningar från bloggare som besöker mässan så är färgerna i höst mättade och det är indigoblå, gråa toner, bleka rosa toner och lite rostiga färger som dominerar. Materialen är naturmaterial såsom bl a marmor, ljusare träslag, varma metallfärger, ull och skinn.

Nu ska jag fortsätta njuta av bildrapporterna och dricka en kopp med varmt te!

Ha det gott!

Kram Anna