Knoppar, där vi främst menar köksknoppar, kan förändra utseendet på ditt kök. Välj en köksknopp som passar in i hur du vill att köket ska upplevas. Byt ibland och gör den där förändringen som alla mår bra av.

Köksknoppar till köksluckor, skåp och lådor

Låt dig inspireras för att hitta en personlig stil på knoppar till köksluckorna, skåpen och lådorna. Köksknopparna passar även på andra platser i köket, det finns inga begränsningar utan låt kreativiteten flöda fritt för att hitta stilen som skapar en trivsam atmosfär att vistas i.

Varför knoppar framför handtag?

Om valet faller på knoppar eller handtag beror ofta på den personliga smaken, vissa föredrar köksknoppar medan andra gillar handtagen bättre. Det handlar också om vilken stil man valt till köket i övrigt. Olika stilar kräver olika slags beslag, det finns i alla fall vissa traditioner. Det finns inget som säger att man måste följa dem, utan var och en kan bestämma sig efter eget tycke och smak. Numera är det rätt att blanda stilar i viss omfattning. Det är inte ovanligt att kombinera äldre med nytt och skapa en själ till miljöer som blir unik. Traditionerna säger dock detta. Om man har en lite modernare stil så gör sig kanske kökshandtag bättre, men om man har bestämt sig för en mer lantlig inredning så som shabby chic så är det mest vanligt med köksknoppar.