Snart är det dags för Sverige att ta semester, en tid som normalt sett innebär lugn och ro för många vintertrötta svenskar. Det finns undantag för många passar då på att ta tag i den där renoveringen som fått vänta. Köksrenoveringarna har nått sin kulmen och nu har många istället badrummet i sikte. Därför kommer vi idag lyfta fram en webbutik som säljer badrumsinredning och badrumstillbehör som heter Badmiljö.

Badmiljö är en av flera inredningsbutiker som hittat sin egna nisch. Det unika med just Badmiljö är att deras huvudsakliga produktsortiment är praktiska detaljer som har stor påverkan på badrumsupplevelsen. De har även andra produkter som komplement ska tilläggas så de är inte en helt renodlad inredningsbutik. Här nedan har vi lyft fram några produkter som väcker extra stort intresse.

Färgglada badrumsmattor

Badmiljö erbjuder stort sortiment badrumsmattor med olika former och färger. Det är en detalj som man kan variera efter både humör och årstid. Prisklassen varierar. Det är inte fråga om de billigaste mattorna på marknaden men man får oftast vad man är beredd att betala för. De billigaste mattorna till badrummet kostar 249 kr och de dyrare över 600 kr.  Mattan på bilden heter Digits grå och kostar 399 kr. Den finns även som marinblå och har då namnet Digits blå. Materialet är 100% bomull och måttet är 60×90 cm. Du som letar efter halkmattor behöver heller inte bli besviken. Se deras sortiment av halkmattor här.

Andra badrumsdetaljer

Det finns flera badrumsdetaljer som  väcker intresse hos Badmiljö, både tack vare sin funktion och sin stil. Du hittar allt från trevliga badrumsaccessoarer till ett större utbud med handdukshängare. För den möbelintresserade så kanske det blir en besvikelse då utbudet av badrumsmöbler är litet. Dock hittar man badrumsspeglar och badrumsskåp från Arco som är ett kvalitetsmärke. Även dessa kan du köpa direkt i webbutiken och de hittar du här.

Det är dock andra produkter som blivit storsäljare på badmiljo.se. Buktiken har gjort sig känd som rena inspirationskällan för de som ska köpa duschdraperi. Utbudet av duschdraperier imponerande. Dessutom kan man känna sig trygg som kund då de kan ge fullservice. Förutom duschdraperi kan man nämligen hitta rätt duschdraperisrtång.

Som kund kan man känna sig extra trygg när man handlar via Badmiljö. De är bland annat en certifierad butik för ehandel. Trots att de har riktat in sig på kvalitetsprodukter så är priserna humana, Köper man två produkter så är frakten gratis. Butiken har flexibla betallösningar och du kan välja att betala med kort, internetbank eller via Klarna faktura.