Blogg 100 startar idag!

I 100 dagar ska jag blogga här om inredning. Det kommer att vara varierande inlägg vad gäller både innehåll, omfattning och längd men gemensamt för de alla är att temat är ”inredning”.

blogg100-logotype-300x256

Jag hoppas ni kommer att följa inläggen och hitta egen inspiration att ta till nu när våren kommer och nya influenser inom inredning leker sig fram!

Första inlägget i blogg 100 kommer att handla om ett hus.Jag inspireras ofta av olika hus. Alla hus har sin charm och sin personlighet och det är tack vare de som bor i husen som har gjort det till sitt. Ett hem. Ett hem där man ska trivas och bo. Där man kan slappna av och känna trygghet. Vila. Glädjas. Gemenskap. När jag reser så är ofta en av de trevliga nöjena att titta på hus som passeras under resans gång. Jag funderar ofta över vilka som bor där och fångas av hus som har fått kärlek och omvårdnad. Där helheten med färg och form fått tala sitt tydliga språk.

Dagens inlägg handlar om ett hus i Hälsingland. Ett vackert hus mitt i Hälsingland med en vänlig ton och charmig personlig stil.

Varsågoda och vi ses imorgon med inlägg nr 2 om ny inredningsinspiration!

FLygbild 3

FlygbildHallen Halltrappanvardasrum och läshörna vedspis Vy från hallenBadrumFrån allrum Från vardagrumkylskåp Källaren och sannas rum kök och allrum kök och allrum2KöketSovrum1Vy på uset